Безпровідна миша Logitech g pro gaming black (910-005272) MOU-LOG-G-PRO-WIRL-B


під замовлення

Код: 75502
Артикул: MOU-LOG-G-PRO-WIRL-B
    0.00 грн.
    5'975.10 грн.
    Кількість на складі: Необмежено
    ОПЛАТА:
    • Ціна на товар дійсна при замовленні через інтернет-магазин або за вказаними телефонами
    • Оплата готівкою
    • Безготівковий розрахунок
    ДОСТАВКА:
    Кур'єром "Нова Пошта"
    Самовивіз з магазину
    Самовивіз з відділення "Нова Пошта"
    Наш кур'єр (Львів та область:
    безкоштовно від 1000грн)
    Інші перевізники: від 45 грн

    Виробник: 
    Logitech

    БЕЗПРОВІДНА МИША LOGITECH G PRO GAMING BLACK (910-005272) опис

    Датчик HERO
    В моделі PRO використовується оптимізований датчик HERO, здатний без найменшої затримки відстежувати рухи на шаленій швидкості — понад 10 метрів на секунду (400 дюймів на секунду). Датчик HERO гарантує незмінно високу продуктивність миші, а значення згладжування, фільтрації та пришвидшення залишаються нульовими за будь-якого рівня чутливості (від 100 до 16000 точок на дюйм). Крім того, HERO вирізняє висока енергоефективність: йому потрібно майже вдесятеро менше енергії, ніж попередникам (наприклад, PMW3366). Це дає змогу використовувати батарею з меншою вагою й тривалішим часом роботи. Профі вимагають найкраще — і HERO відповідає їхнім запитам!

    Технологія бездротового зв'язку Lightspeed
    Для професійних гравців обрив дроту живлення може виявитися фатальним. Рух дроту створює непотрібне тертя й сильно відвертає увагу, а в кіберспорті важливий будь-який момент. Тому в цій моделі використовується інноваційна бездротова технологія, яка дає змогу забути про затримки під час передавання даних, часті обриви з'єднання й необхідність заміни елементів живлення. Завдяки їй миша гарантовано працює з високою частотою опитування на 1 мс.

    Надзвичайно мала вага
    Завдяки інноваційній "структурній" конструкції фахівцям Logitech G вдалося отримати пристрій вагою всього 80 г. У цій моделі миші ультратонка зовнішня оболонка завтовшки 1 мм, що приховує рамну основу, забезпечує неймовірну міцність і надійність у складних умовах ігрового чемпіонату.

    Безперебійну роботу пристрою гарантує й легка літій-полімерна батарея, яка була оптимізована для збільшення часу роботи. Повністю зарядіть мишу перед чемпіонатом — і можна забути про батарею до самої перемоги.

    7 програмованих кнопок
    Завдяки знімним лівій і правій кнопкам конструкція бездротової миші PRO стає абсолютно симетричною. Тепер професійні гравці можуть самі вирішити, скільки бічних кнопок їм потрібно — жодної або цілих чотири. Кнопка перемикання чутливості тепер розташовується на нижній панелі миші, щоб її не можна було випадково перемкнути під час гри. Бездротову ігрову мишу Logitech G PRO можна використовувати у вихідній конфігурації без жодних додаткових настроювань, а можна повністю змінити всі параметри на свій смак за допомогою застосунка Logitech G HUB.

    RGB-підсвітка за технологією Lightsync
    Бездротова миша PRO дає змогу вибрати потрібний колір із багатої палітри на 16.8 млн відтінків — задайте колір для своєї команди, налаштуйте підсвітку за своїм смаком або синхронізуйте її з іншими продуктами серії G. Крім того, технологія Lightsync передбачає ввімкнення ефектів підсвітки у відповідь на події гри, візуалізацію звуку, зчитування зображення з екрана та відповідну зміну кольору підсвітки й інші функції. Потрібні параметри задаються за допомогою ПЗ G HUB.

    Вбудована пам'ять
    Обсяг вбудованої пам'яті дає змогу за допомогою ПЗ G HUB зберігати вибрані параметри прямо в миші, щоб не витрачати дорогоцінний час під час змагань. Настроювання миші, які ви зберегли, залишаться незмінними як вдома, так і на змаганні. Забудьте про встановлення додаткових застосунків і точне підлаштовування параметрів. Відразу занурюйтеся у гру!

    Механічні кнопки з пружинним механізмом
    Основні кнопки миші PRO Wireless виготовлені за найсучаснішою технологією. Завдяки застосуванню металевого пружинного механізму, що забезпечує натискання окремо правої й лівої кнопок, були зменшені й оптимізовані їхні хід і сила натискання, необхідна для клацання. Отже, кожне клацання здійснюється точно, злагоджено й акуратно.

    БЕЗПРОВІДНА МИША LOGITECH G PRO GAMING BLACK (910-005272) характеристика

    Виробник: Logitech
    Модель: G Pro Black
    Артикул: 910-005272
    Тип: геймерські, бездротові
    Призначення: для комп'ютера
    Тип сенсора: оптичний
    Розширення (max): 16000 dpi
    Розширення (min): 100 dpi
    Кнопки: бокові
    Кількість кнопок: 6
    Кількість коліс прокрутки: 1
    Інтерфейс підключення: радіо, USB
    Довжина шнура: 1.8 м
    Живлення: акумулятор
    Додаткові функції: симетрична (підходить для лівшів)
    Особливості: підсвічування
    Розміри: 125 х 63,5 х 40 мм
    Вага: 80 г
    Колір: чорний
    Країна виробництва: Китай
    Гарантія, міс: 24

    Артикул товару: 093757
    Торговельна марка товару:Logitech
    Колір: black (чорний)
    Тип підключення:Безпровідний
    Гарантія:24 місяці
    Тип:мишка
    Інтерфейс:Радіо
    Роздільна здатність:16000 dpi
    Тип датчика:Оптический
    Количество кнопок:7
    Особенности:Для обеих рук (симметричный дизайн)
    Размеры, мм (Ш х В х Г):64 x 40 x 125
    Вес брутто:0.37 кг
    Источник питания:Вбудований акумулятор
    Код производителя:910-005272
    Артикул виробника:910-005272
    Тип підключення
    бездротове
    Безпровідна миша Logitech g pro gaming black (910-005272) MOU-LOG-G-PRO-WIRL-B - Відгуки і коментарі:
    Поки що немає відгуків для цього товару. Будьте першим, залиште відгук.
    Залишити відгук
    Текст коментаря
    Оцінка для продукту
    Повідомити про відповіді
    Подібні товари
    • NX-8008S Wireless Silent Mouse – бездротова оптична миша, яка розроблена для комфортної роботи з комп'ютером або ноутбуком. Вона має безшумні кнопки, що забезпечує тиху роботу без зайвого шуму, що може заважати користувачеві чи оточенню. Ця миша має вбудований приймач, що працює на частоті 2,4 ГГц, що забезпечує стабільне з'єднання з відривом до 10 метрів. NX-8008S підтримує Plug-and-Play, тобто для початку роботи з нею не потрібно встановлювати жодних драйверів.
      Колір:
      білий
      Тип підключення:
      бездротове
      369.00 грн.
    • Фігурна миша, що забезпечує комфорт та повний контроль протягом усього дня
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      509.00 грн.
    • Для впевнених геймерів, які цінують стиль, максимальний контроль за грою та повну свободу рухів. Надійні перемикачі, широкі можливості налаштування, зручний хват та довгий час автономної роботи. А ще унікальна зарядна станція з індикацією рівня заряду та DPI.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      бездротове
      1'659.00 грн.
    • В умовах жорсткої конкуренції на киберспортівних полях і рингах, перемоги не досягти, сподіваючись лише на гарні ідеї і сталеву рішучість. Потрібно відправити усіх у нокаут! Вважаємо, що наш перспективний боєць у ваговій категорії напівлегкій ігрових мишок допоможе досягти вам вершин успіху, притискаючи суперників до канатів. При вазі в 69 грам цей майбутній чемпіон оснащений потужним арсеналом чудових правих і лівих хуків- високоякісних перемикачів Huano. У той же час його рух по рингу контролюється одним з кращих оптичних сенсорів в світі- PixArt.
      Тип підключення:
      дротове
      959.00 грн.
    • Ігрова миша з високоточним датчиком (7200 точ./Дюйм) і світлодіодним RGB-підсвічуванням. Світлодіодна RGB-підсвічування з програмованим режимом зміни кольорів. 6 чутливих кнопок, в т. ч. 2 кнопки для великого пальця. Текстуровані бічні поверхні для оптимальний захоплення. Додаткове ПО для програмування кнопок, світлових ефектів, профілів і макросів. Гладкі насадки для ковзання з мінімальним тертям
      Колір:
      білий
      Тип підключення:
      дротове
      809.00 грн.
    • 509.00 грн.
    • 509.00 грн.
      © 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
      Ваш кошик

      Швидке замовлення

      ×