Клавиатура Logitech g815 lightsync rgb gaming linear switch USB black (920-009007) KEY-LOG-G815-LIN-B


під замовлення

Код: 75514
Артикул: KEY-LOG-G815-LIN-B
    0.00 грн.
    8'623.62 грн.
    Кількість на складі: Необмежено
    ОПЛАТА:
    • Ціна на товар дійсна при замовленні через інтернет-магазин або за вказаними телефонами
    • Оплата готівкою
    • Безготівковий розрахунок
    ДОСТАВКА:
    Кур'єром "Нова Пошта"
    Самовивіз з магазину
    Самовивіз з відділення "Нова Пошта"
    Наш кур'єр (Львів та область:
    безкоштовно від 1000грн)
    Інші перевізники: від 45 грн

    Виробник: 
    Logitech

    КЛАВИАТУРА LOGITECH G815 LIGHTSYNC RGB GAMING LINEAR SWITCH USB BLACK (920-009007) опис

    Новий вимір якості
    Ця досконала ультратонка клавіатура втілила в собі новітні ігрові технології. Вона обладнана спеціальними G-клавішами та системою RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC, а всі параметри її роботи можна налаштувати. Щоб задовольнити запити найвимогливіших гравців, розробники обладнали її плоскими механічними перемикачами GL, доступними в декількох різновидах: з лінійним ходом, з тактильним відгуком або видають клацання під час спрацьовування. Ознайомтеся з клавіатурою G815 і відкрийте для себе новий вимір якості гри.

    Неймовірно тонкий корпус
    Клавіатура G815 — це справжній витвір конструкторського та дизайнерського мистецтва. Вона вирізняється неймовірно тонким корпусом, не уступаючи за функціональністю та технічними характеристиками традиційним аналогам. Отже, це міцний та зручний пристрій, оптимізований для тривалих ігрових сеансів, можна, без перебільшення, віднести до нового покоління механічних ігрових клавіатур.

    Зручність і функційність
    Всі елементи клавіатури виготовлені найретельніше, а їхня конструкція оптимізована для максимально ефективної роботи. Алюмінієве коліщатко регулювання гучності встановлене так, щоб користувач міг легко та точно налаштовувати звучання. Зручні кнопки керування профілями та відтворенням мультимедіа з тактильним відгуком забезпечують просте й інтуїтивно зрозуміле керування.

    Новітні плоскі механічні перемикачі
    Попри вдвічі меншу висоту, нові перемикачі працюють так само точно, швидко й ефективно, як і попередні. Плоскі механічні перемикачі GL ретельно перевіряються на відповідність високим вимогам до терміну служби, а також швидкості та точності спрацьовування. Перемикачі доступні в трьох оформленнях:

    RGB-підсвітка за технологією LIGHTSYNC
    Підсвітку клавіатури G815 можна налаштувати, присвоївши кожній клавіші один із приблизно 16.8 млн відтінків. Крім користувацьких анімаційних ефектів для клавіатури можна використовувати також безліч ефектів із попередньо заданими параметрами. Завдяки технології LIGHTSYNC підсвітка реагує на звуки, зміну зображення на екрані, а також певні дії в іграх. Все це забезпечує ефект повного занурення у віртуальну реальність, якого неможливо досягти у разі використання звичайної RGB-підсвітки. Підсвітку клавіатури можна синхронізувати з підсвіткою інших пристроїв і налаштувати так, щоб вона максимально відповідала стилю й динаміці гри.

    Фантастичні можливості керування
    Елегантна зовні та досконала щодо технічності клавіатура G815 забезпечує повне керування всіма функціями за допомогою програмованих G-клавіш і профілів настроювань, які містить вбудована пам'ять пристрою. За допомогою моделі G815 можна керувати всіма функціями ПК.

    Перехідний USB-порт
    Завдяки перехідному порту за допомогою клавіатури можна швидко та зручно приєднувати, а також заряджати інші пристрої. Максимальна пропускна здатність і швидкість передавання даних під час роботи з USB-портом, який розташований на задній частині клавіатури, досягається у разі використання додаткового спеціального USB-кабелю. Порт дає змогу заряджати та приєднувати найрізноманітніші пристрої, зокрема миші, не відвертаючи уваги від гри.

    КЛАВИАТУРА LOGITECH G815 LIGHTSYNC RGB GAMING LINEAR SWITCH USB BLACK (920-009007) характеристика

    Виробник: Logitech
    Модель: G815 Lightsync RGB Mechanical GL Linear
    Артикул: 920-009007
    Тип: з підсвічуванням, дротова, ігрова
    Призначення: для ПК
    Конструкція: механічна
    Тип підключення: дротова
    Інтерфейс підключення: USB
    Перемикачі (Switches): GL Linear
    Формат клавіатури: повнорозмірна
    Підсвічування клавіш: RGB
    Особливості: колесо управління гучністю, багатоклавішні введення, USB-хаб
    Довжина шнура: 1.8 м
    Розміри: 475 x 150 x 22 мм
    Колір: чорна
    Країна виробництва: Китай
    Гарантія, міс: 24

    Артикул товару: 093764
    Торговельна марка товару:Logitech
    Тип упаковки:BOX
    Колір: чорний ()
    Тип підключення:Проводний
    Гарантія:24 місяці
    Довжина кабеля:1.8 м
    Тип товару:Клавіатури
    Інтерфейс:USB
    Призначення:Ігрові
    Количество кнопок:120
    Размеры:475 x 150 x 22 мм
    Підсвітка клавіш:Є
    Українська розкладка:Немає
    Артикул виробника:920-009007
    Тип підключення
    дротове
    Клавиатура Logitech g815 lightsync rgb gaming linear switch USB black (920-009007) KEY-LOG-G815-LIN-B - Відгуки і коментарі:
    Поки що немає відгуків для цього товару. Будьте першим, залиште відгук.
    Залишити відгук
    Текст коментаря
    Оцінка для продукту
    Повідомити про відповіді
    Подібні товари
    • Бездротова клавіатура в тонкому оригінальному slim дизайні. Клавіатура хоч і компактна, але має всі потрібні клавіші, а також 12 мультимедійних клавіш. KS230 не займе багато місця на столі, та будет стильно виглядати у сучасному інтерєрі.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      бездротове
      559.00 грн.
    • Genius LuxeMate 110 – мультимедійна провідна клавіатура. Вона легка та компактна для економії місця. Стильна клавіатура в компактному виконанні покликана забезпечити максимальний комфорт користувача при повсякденній роботі. Завдяки шоколадним клавішам ви зможете насолоджуватися плавним набором тексту. Тихі клавіші забезпечують ефективний та зручний набір тексту. Підключення до комп'ютера здійснюється через USB-порт.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      379.00 грн.
    • Компактна мембранна клавіатура 2E Gaming KG350, виготовлена в популярному форматі 65%, забезпечує комфорт, аби гравець міг битися з суперниками протягом тривалих ігрових сесій. Стильна модель 2E Gaming KG350 має RGB-підсвічування, яким можна керувати. 68 надшвидких клавіш добре відгукуються, а їхній ресурс – 10 млн натискань. Міцна конструкція надійно захищена від потрапляння вологи. Стійкість забезпечують прогумовані ніжки, а за зручність відповідає регулятор висоти.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      1'059.00 грн.
    • Стильна тонка цифрова клавіатура для простого введення цифр при роботі з будь-яким ноутбуком Windows. Не потрібно встановлювати драйвери- просто підключіть і працюйте. Лаконічний дизайн, який вміщує 23 повнорозмірні низькопрофільні клавіші. У комплект входить довгий 1,5-метровий кабель.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      359.00 грн.
    • Hama Cortino - стильний комплект, що складається з бездротової клавіатури та миші для виконання всіх повсякденних комп'ютерних завдань. Повноформатна клавіатура з плоскими клавішами та м'яким дотиком. 12 мультимедійних клавіш (подвійне призначення F1 – F12). Зручна бездротова миша з оптичним сенсором високої роздільної здатності. Регульована чутливість для швидкого чи повільного переміщення покажчика. Надійна бездротова технологія 2,4 ГГц з радіусом дії 10 метрів. Просте налаштування завдяки автоматичному підключенню Smartlink.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      бездротове
      759.00 грн.
      © 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
      Ваш кошик

      Швидке замовлення

      ×