Клавіатура Logitech k375s multi-device graphite ru (920-008184) KEY-LOG-K375S-GRAP-R


під замовлення

Код: 75527
Артикул: KEY-LOG-K375S-GRAP-R
    0.00 грн.
    2'237.00 грн.
    Кількість на складі: Необмежено
    ОПЛАТА:
    • Ціна на товар дійсна при замовленні через інтернет-магазин або за вказаними телефонами
    • Оплата готівкою
    • Безготівковий розрахунок
    ДОСТАВКА:
    Кур'єром "Нова Пошта"
    Самовивіз з магазину
    Самовивіз з відділення "Нова Пошта"
    Наш кур'єр (Львів та область:
    безкоштовно від 1000грн)
    Інші перевізники: від 45 грн

    Виробник: 
    Logitech

    Клавіатура Logitech K375s Multi-Device Graphite RU (920-008184)
    Оформляйте звіт на комп'ютері, а потім перейдіть на телефон, щоб написати повідомлення.

    Уявіть собі ідеальну комп'ютерну клавіатуру: ергономічний корпус із зручною звичною розкладкою. А тепер уявіть, що цю ж клавіатуру можна використовувати і для телефону, і для планшета. Всі ці переваги об'єднані в моделі K375s Multi-Device, що представляє собою повнорозмірну клавіатуру з підставкою для пристроїв різних типів.

    Введення та переключатися між кількома пристроями
    Почніть набирати текст на комп'ютері, а потім одним натисканням кнопки Easy-Switch перемикайтеся на смартфон або планшет. Клавіатура K375s Multi-Device сумісна з пристроями найбільш відомих брендів і найпопулярнішими операційними системами, зокрема Windows®, Mac, Chrome ™, Android ™ і iOS.

    Безшумна і зручна
    Повнорозмірна клавіатура з увігнутими клавішами в звичній розкладці забезпечує комфорт навіть при тривалій роботі. Десятіклавішная цифрова панель спрощує виконання завдань, а регульовані ніжки дозволяють зручно встановити клавіатуру, вибравши один з двох кутів нахилу.

    Універсальна підставка для телефону і планшета
    Встановіть смартфон або планшет на спеціальній підставці, щоб вони не займали місце на столі. Підставка дозволяє закріпити пристрої різних типів під найбільш комфортним кутом для читання і введення тексту. Завдяки її продуманій конструкції і неслизькою прогумованої поверхні екран надійно фіксується і не перекриває доступ до кнопки Home.

    Міцна конструкція і безперебійна робота
    Клавіатура K375s Multi-Device відрізняється міцністю і захищена від попадання всередину рідини. Збільшений час роботи батареї (24 місяці), автоматичний перехід в сплячий режим і перемикач включення/вимикання забезпечують тривалу комфортну експлуатацію.

    Надійна бездротовий зв'язок
    Клавіатура підключається до комп'ютера за допомогою крихітного приймача Logitech Unifying, а до смартфону і планшету - за технологією Bluetooth® Smart. Бездротова модель K375s підтримує обидві технології, працює на відстані до 10 метрів, забезпечує шифрування і швидку передачу даних без затримок і збоїв.
    ВиробникLogitech
    МодельK375s Multi-Device Graphite RU
    Типбездротова
    Призначеннядля планшета, для ПК
    Конструкціямембранна
    Тип підключеннябездротова
    Інтерфейс підключеннярадіо, Bluetooth
    Формат клавіатуриповнорозмірна
    Особливостівологостійкість
    Колірчорна
    Країна виробництваКитай
    Гарантія, міс24


    Артикул товару: 060215
    Торговельна марка товару:Logitech
    Колір: чорний ()
    Тип підключення:Безпровідний
    Інтерфейс:Bluetooth
    Артикул виробника:920-008184
    Тип підключення
    бездротове
    Клавіатура Logitech k375s multi-device graphite ru (920-008184) KEY-LOG-K375S-GRAP-R - Відгуки і коментарі:
    Поки що немає відгуків для цього товару. Будьте першим, залиште відгук.
    Залишити відгук
    Текст коментаря
    Оцінка для продукту
    Повідомити про відповіді
    Подібні товари
    • Ігрова повнорозмірна клавіатура з високоякісними механічними перемикачами, червоним підсвічуванням (стиль ігрових ПК і ноутбуків HP OMEN) і міцним металевим корпусом. Позиціонується як продукт верхній ціновій категорії, призначений для вимогливих геймерів. Підійде початківцям та професійним кіберспортсменам, яким необхідна надійна клавіатура, здатна працювати з мінімальними затримками і чітким тактильним відгуком.
      Колір:
      чорний з червоним
      Тип підключення:
      дротове
      4'099.00 грн.
    • Змiтай суперників зі шляху під переможний стукіт клавіш механічної клавіатури, створеної спеціально для масштабних битв. Обробка одночасно натискаючих клавіш і надшвидкий відгук механічних перемикачів CHERRY MX Brown дозволяють випереджати суперників.
      Тип підключення:
      дротове
      4'099.00 грн.
    • Genius NumPad 110 – призначена для використання в офісних умовах, під час роботи з електронними таблицями та іншими програмами, що потребують введення великої кількості цифр. Клавіатура оснащена 19 клавішами, включаючи всі цифри від 0 до 9, символами арифметичних операцій (+, -, *, /), клавішами роздільника десяткової частини (.), клавіші копіювання (Copy), вставки (Paste) та вирізання (Cut) даних.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      439.00 грн.
    • Підвищіть продуктивність протягом усього дня за допомогою цієї безпроводової клавіатури та миші, що працює на частоті 2,4 ГГц. Завдяки 12 програмованим клавішам і 1 програмованому коліщатку прокручування можете отримати швидкий доступ до часто використовуваних програм, папок і функцій. Повнорозмірна бездротова клавіатура оснащена спеціальною цифровою панеллю, функціональними клавішами та запрограмованими налаштуваннями, які можуть підвищити ефективність.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      бездротове
      1'699.00 грн.
    • Зробіть перший крок до продуктивності наступного рівня з Razer Ornata V3 X — низькопрофільною ергономічною клавіатурою, розробленою для того, щоб підняти роботу та гру на новий рівень. Завдяки новому ультратонкому форм-фактору, міцнішим ковпачкам клавіш та підсвічуванню Razer Chroma™ RGB, ця клавіатура є ідеальним уявленням справжньої переваги.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      1'699.00 грн.
      © 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
      Ваш кошик

      Швидке замовлення

      ×