Клавіатура Logitech g213 USB black (920-008092) KEY-LOG-G213-USB-B


під замовлення

Код: 75517
Артикул: KEY-LOG-G213-USB-B
    0.00 грн.
    2'651.58 грн.
    Кількість на складі: Необмежено
    ОПЛАТА:
    • Ціна на товар дійсна при замовленні через інтернет-магазин або за вказаними телефонами
    • Оплата готівкою
    • Безготівковий розрахунок
    ДОСТАВКА:
    Кур'єром "Нова Пошта"
    Самовивіз з магазину
    Самовивіз з відділення "Нова Пошта"
    Наш кур'єр (Львів та область:
    безкоштовно від 1000грн)
    Інші перевізники: від 45 грн

    Виробник: 
    Logitech

    Клавіатура Logitech G213 Prodigy (920-008092) - це ігрова клавіатура з зручним дизайном для комфортного використання і тонкої, але при цьому міцною вологозахищеній конструкцією. Вбудована підставка для рук і регульовані ніжки дозволяють встановити клавіатуру в ідеально зручному для вас положенні - відчувайте себе комфортно навіть під час тривалих ігрових сесій. Logitech G213 Prodigy оснащена продуктивними клавішами з приємним тактильним відгуком, розробленими з урахуванням потреб геймерів. Кожна клавіша Logitech G213 Prodigy має високу чуйністю, забезпечуючи ультрашвидке реагування - до чотирьох разів швидше, ніж стандартні клавіатури. Клавіатура оснащена захистом від фантомного натискання, тому ви можете бути впевнені, що гра знаходиться під вашим повним контролем, навіть коли ви натискаєте кілька клавіш одночасно.

    Надайте телефону стиль своєї клавіатури, вибравши для підсвічування улюблені кольори з багатющою палітри в більш ніж 16,8 мільйона квітів - у вашому розпорядженні п'ять зон підсвічування. Крім цього, ви можете налаштувати динамічні ефекти і синхронізувати підсвічування з іншими ігровими пристроями від Logitech, оснащеними цією функцією з допомогою ПО Logitech Gaming Software (LGS). Завдяки мінімізації витоку світла з-під клавіш, написи на них краще підсвічуються, а навколо не створюється світлового ореолу, тому ви зможете легко розрізнити потрібні клавіші під час гри в темряві. Разом з клавіатурою Logitech G213 Prodigy ви можете керувати вашої улюбленої фонової музикою, не відволікаючись на згортання вікна гри. Вбудовані елементи керування аудіо та відео дозволяють в один дотик почати або призупинити відтворення, переключити трек, відрегулювати гучність або вимкнути звук прямо з клавіатури.

    Виробник Logitech
    Модель G213 Prodigy
    Тип провідна, ігрова, з підсвіткою
    Призначення для ПК
    Тип підключення дротова
    Інтерфейс підключення USB
    Кількість клавіш 113
    Кількість додаткових клавіш 9
    Підсвічування клавіш так
    Особливості підставка для рук, вологостійкість
    Довжина шнура 1.8 м
    Розміри 452 x 218 x 33 мм
    Вага 1000 г
    Колір чорна
    Країна виробництва Китай
    Гарантія, міс 24

    Артикул товару: 059904
    Торговельна марка товару:Logitech
    Тип упаковки:BOX
    Колір: black (чорний)
    Тип підключення:USB
    Гарантія:24 місяці
    Довжина кабеля:1.8 м
    Тип товару:Клавіатури
    Інтерфейс:USB
    Призначення:Ігрові
    Количество кнопок:113
    Размеры:452 x 218 x 33 мм
    Підсвітка клавіш:Є
    Українська розкладка:Немає
    Артикул виробника:920-008092
    Тип підключення
    дротове
    Клавіатура Logitech g213 USB black (920-008092) KEY-LOG-G213-USB-B - Відгуки і коментарі:
    Поки що немає відгуків для цього товару. Будьте першим, залиште відгук.
    Залишити відгук
    Текст коментаря
    Оцінка для продукту
    Повідомити про відповіді
    Подібні товари
    • Повнорозмірна дротова клавіатура виконана в стильному класичному дизайні, що запобігає накопиченню пилу та має захист від вологи. Для забезпечення безпеки вбудовано зчитувач SMART CARD, який підтримує більше 10 видів карт. Підставка під зап’ястя надасть додаткового комфорту під час тривалого користування. Надійна конструкція – витримує більше десяти мільйонів натискань. Plug and play – підключення, що не потребує встановлення додаткового програмного забезпечення.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      319.00 грн.
    • Ігрова повнорозмірна клавіатура з високоякісними механічними перемикачами, червоним підсвічуванням (стиль ігрових ПК і ноутбуків HP OMEN) і міцним металевим корпусом. Позиціонується як продукт верхній ціновій категорії, призначений для вимогливих геймерів. Підійде початківцям та професійним кіберспортсменам, яким необхідна надійна клавіатура, здатна працювати з мінімальними затримками і чітким тактильним відгуком.
      Колір:
      чорний з червоним
      Тип підключення:
      дротове
      4'099.00 грн.
    • Клавіатура HP Pavilion Gaming 550 (9LY71AA). Підвищте свою продуктивнісь завдяки гібридній механіко-мембранній клавіатурі, яка блискавично реагує на натискання клавіш, що виводить вашу роботу й гру на безпрецедентно високий рівень. Механіко-мембранний перемикач Red Hybrid. Механіко-мембранні перемикачі Red Hybrid не лише відмінно реєструють натискання, а й роблять це тихо. Світлодіодне підсвічування RGB запобігає натисканню неправильних клавіш, а самі клавіші піднесено над корпусом клавіатури.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      2'899.00 грн.
    • Неперевершена чуйність ще ніколи не виглядала так мінімалістично. Зустрічайте Razer Huntsman V2 TKL- укорочену оптичну ігрову клавіатуру з покращеною акустикою та практично нульовою затримкою введення, та іншими високотехнологічними функціями у компактному форм-факторі для повнорозмірної продуктивності.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      6'999.00 грн.
    • Відкрийте для себе новий вимір смертоносності з Razer Huntsman Mini- 60% ігровою клавіатурою з ультрасучасними оптичними перемикачами Razer. Завдяки високій портативності і ідеальним легким налаштуванням, прийшов час випробувати блискавичний відгук в нашому найкомпактнішому форм-факторі.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      4'999.00 грн.
    • Підключення:бездротова; Інтерфейс підключення:радіоінтерфейс; Формат:Класичні;
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      бездротове
      1'999.00 грн.
    • Клавіатури бувають всіх форм і розмірів, але що якщо вам потрібен просто надійний інструмент для роботи? Trust Primo створено саме для цього. Вона має повнорозмірну розкладку, захищені від бризок клавіші та регулюється по висоті. Вона навіть постачається двосторонньою мишею, так що ви можете приступити до роботи, як тільки підключіть цей набір до свого ПК. Primo робить те, що ви від нього хочете.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      дротове
      609.00 грн.
      © 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
      Ваш кошик

      Швидке замовлення

      ×