Універсальний сублімаційний настільний широкоформатний принтер Epson SureColor SC-F500 (А1+) з СНПЧ

Універсальний сублімаційний настільний широкоформатний принтер Epson SureColor SC-F500 (А1+) з СНПЧ

Компанія Epson випустила перший універсальний сублімаційний настільний широкоформатний принтер Epson SureColor SC-F500 (А1+) з СНПЧ і можливістю гарячої дозаправки чорнила з контейнерів, з максимальною швидкістю друку – 70 сек/А1.

Успіх безкартриджної концепції  Epson, реалізованої в інтер'єрних продуктивних рішеннях і принтерах для офісу, легко трансформувався на сублімаційний друк.
Секрет успіху бескартриджной концепції полягає в технології друку Epson PrecisionCore, в якій реалізований оптимальний баланс продуктивності і якості, і у використанні оригінальних витратних матеріалів.
Друкуюча головка Epson PrecisionCore TFP прекрасно зарекомендувала себе в більш продуктивних сублімаційних рішеннях. Пластина друкуючої головки має 800 дюз, з краплями розміром до 1,5 піколітра – при гідній продуктивності отримуємо високу якість друку на оригінальних чорнилах Epson.
Оригінальні чорнила СМУК поставляються в чотирьох контейнерах ємністю по 140 мл з приблизною вартістю по 5,75 грн/мл, а вартість самого пристрою Epson SureColor SCF500 в даний момент становить близько 80 тис. грн.
Як наслідок, прощайте "переробки" з офісних принтерів c друкуючими головками, не розрахованими на значний обсяг друку, і з конструкціями, що не підлягають гарантії.

Тепер користувачам не потрібно купувати широкоформатні б/у принтери, що заправляються сублімаційними чорнилами сумнівної якості.
щоб виключити дискусію, пов'язану з порівнянням «переробок» з Epson SureColor SC-F500, підкреслимо: основна перевага нового принтера – це Комплексне професійне рішення для малого та середнього бізнесів.

Для даних сегментів важливі:

  • незмінна якість друку навіть при масштабуванні виробництва;
  • безперебійність роботи рішення;
  • оптимальна собівартість володіння пристроєм при середньому терміні роботи 3 роки.

Невід'ємні атрибути покупки офіційного пристрою Epson -  офіційна гарантія виробника & nbsp;і сервісна підтримка, а не тільки рівень початкових інвестицій.
Відповідно, принтер Epson SureColor SC-F500 позбавить користувача від тривалих і/або частих простоїв обладнання, а завдяки, оригінальним чорнилом бізнес отримає стабільну якість незалежно від тиражу виробів. При цьому окупиться пристрій за період від півроку.
Звичайно, дане рішення підійде і для інших видів бізнесу-виробництв одягу, взуття, крафтових товарів, тобто. може допомогти переорієнтуватися на різні сфери виробництва,що значно розширює сферу застосування пристрою.

© 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
Ваш кошик