Миша Logitech b110 optical silent USB black (910-001246/910-005508) MOU-LOG-B110-OP-U-B


під замовлення

Код: 75543
Артикул: MOU-LOG-B110-OP-U-B
    0.00 грн.
    567.00 грн.
    Кількість на складі: Необмежено
    ОПЛАТА:
    • Ціна на товар дійсна при замовленні через інтернет-магазин або за вказаними телефонами
    • Оплата готівкою
    • Безготівковий розрахунок
    ДОСТАВКА:
    Кур'єром "Нова Пошта"
    Самовивіз з магазину
    Самовивіз з відділення "Нова Пошта"
    Наш кур'єр (Львів та область:
    безкоштовно від 1000грн)
    Інші перевізники: від 45 грн

    Виробник: 
    Logitech

    Мишка Logitech B110 Silent Black (910-005508)

    ДАВАЙТЕ СЛУХАТИ ТИШУ. Виконуйте роботу в звичайному темпі, не заважаючи оточуючим. Завдяки високому рівню шумозаглушення (більше 90%) миші серії Silent забезпечують звичний відгук без звуку клацання. 1 Колесо з плавною прокруткою також функціонує практично беззвучно. Моделі Silent працюють максимально тихо, нікого не дратуючи і не відволікаючи. Почніть нове життя без докучливих клацань. Ваші колеги і друзі будуть вам вдячні.

    НА 90% МЕНШЕ ШУМУ. Завдяки високому рівню шумозаглушення (більше 90%) ця модель гарантує звичний відгук, а звук клацання майже не чути. Порадуйте тишею себе і своїх колег. Крім того, спеціальне гумове коліщатко і нижня панель з високоякісного матеріалу забезпечують безшумну прокрутку і плавне скольженіе.1

    НАСТРОЙКА І ВИКОРИСТАННЯ без найменших зусиль. Миша повністю готова до роботи. Ніяких проблем з установкою. Ніякого програмного забезпечення. Швидка і зручна установка - просто підключіть кабель до USB-порту і приступайте до роботи.

    ЗРУЧНИЙ повнорозмірні симетрично КОРПУС. Повнорозмірний симетричний корпус зручний для тривалої роботи як правою, так і лівою рукою. Вигнута поверхня забезпечує зручне положення пальців і запобігає втомі.

    СЕРТИФІКАТ QUIET MARK. Унікальні миші Logitech першими в світі отримали сертифікат Quiet Mark. Це міжнародний знак якості, який британська асоціація Noise Abatement Society (Суспільство по боротьбі з шумом) присуджує технологій зі зниженим рівнем шуму.

    СТВОРЕНО LOGITECH. Ця модель відрізняється якістю і надійністю, властивими продукції від компанії Logitech - світового лідера у виробництві мишей. Крім того, приємним доповненням стане обмежена гарантія на обладнання терміном на 3 роки.

    Краще, ніж сенсорна панель. Все під контролем - завдяки плавному і точному оптичному відстеження курсор переміщається саме туди, куди вам потрібно. Тепер ви можете редагувати документи і переміщатися по веб-сторінкам ще ефективніше, ніж при використанні сенсорної панелі.

    ВиробникLogitech
    МодельB110 Silent Black
    ТипПровідні
    Призначеннядля ноутбука, для комп'ютера
    Тип сенсораоптичний
    Роздільна здатність (max)1000 dpi
    Кнопкибезшумні
    Кількість кнопок3
    Кількість коліс прокрутки1
    Тип скрола1кнопка-скрол
    Інтерфейс підключенняUSB
    Довжина шнура1.8 м
    Вага85 г
    Колірчорний
    Країна виробництваКитай
    Гарантія, міс36


    Артикул товару: 011474
    Торговельна марка товару:Logitech
    Колір: black (чорний)
    Тип підключення:Проводний
    Гарантія:36 місяців
    Довжина кабеля:1.8 м
    Тип:мишка
    Інтерфейс:USB
    Роздільна здатність:1000 dpi
    Тип датчика:Оптический
    Количество кнопок:3
    Особенности:Безшумна
    Код производителя:910-005508
    Артикул виробника:910-005508
    Тип підключення
    дротове
    Миша Logitech b110 optical silent USB black (910-001246/910-005508) MOU-LOG-B110-OP-U-B - Відгуки і коментарі:
    Поки що немає відгуків для цього товару. Будьте першим, залиште відгук.
    Залишити відгук
    Текст коментаря
    Оцінка для продукту
    Повідомити про відповіді
    Подібні товари
    • Бездротова повнорозмірна мишка 2Е MF2020 зі змінними верхніми кольоровими панелями, які можливо змінювати під настрій або стиль. Якщо набрид класичний чорний колір, в будь-якой момент кришку мишки можна змінити на сіро-синій або червоний колір. Миша виконана в симетричному дизайні, звдяки невеликій симетричній формі 2Е MF2020 може бути як стаціонарним помічником так і варіантом для подорожей.
      Тип підключення:
      бездротове
      359.00 грн.
    • Бездротова миша NX-7000 - це зручний та надійний пристрій, який дозволяє працювати на комп'ютері більш ефективно та комфортно завдяки бездротовому з'єднанню та зручному дизайну. Бездротове підключення за допомогою технології 2,4 ГГц, що забезпечує швидку та стабільну передачу даних на відстані до 10 метрів від комп'ютера. Компактний приймач USB для підключення миші до комп'ютера. Сенсор оптичної миші з роздільною здатністю 1200 dpi, який забезпечує точний та плавний рух курсору. Коліщатко для прокручування, яке дозволяє швидко прокручувати довгі сторінки документів або веб-сторінок. Енергозберігаючий режим, який продовжує термін служби батареї. Миша працює від однієї батареї типу АА.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      бездротове
      409.00 грн.
    • Зручна бездротова миша із вдосконаленими безшумними кнопками. Чисте клацання Завдяки екологічному дизайну, на 82% виготовленому з переробленого пластику, та упаковці, сертифікованій FSC, Mydo — це відповідальна миша, з якою можна працювати спокійно. Жодних кабелів, жодних проблем. Насолоджуйтесь повною свободою пересування завдяки цій миші – завдяки радіусу дії бездротового зв'язку 10 м ніщо не завадить вам продуктивно провести робочий день. Відділення приймача USB також збереже порядок на вашому столі!
      Тип підключення:
      бездротове
      359.00 грн.
    • 509.00 грн.
    • 2'172.12 грн.
    • З бездротовою ігровий мишею GXT 117 Strike ви можете насолоджуватися надійністю і точністю при використанні. Миша має кнопку DPI, за допомогою якої ви можете перемикатися між 600 DPI 1000 DPI і 1400 DPI. Не потрібно встановлювати додаткові ПО- бери і працюй в діапазоні бездротового зв'язку 8 м. Повністю заряджена миша працює 30 годин, але коли вона розрядилася- є можливість користуватися під час зарядки.
      Колір:
      чорний
      Тип підключення:
      бездротове
      439.00 грн.
      © 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
      Ваш кошик

      Швидке замовлення

      ×