Технічне оснащення для сучасного офісу

Персональні комп’ютери

Часи, коли для ефективної роботи компанії або організації достатньо було стола зі стільцем, стелажа для документів, друкувальної машинки та рахівниці, давно пройшли. Сьогодні, щоб виконувати поточні задачі, розвиватись і досягати успіху, будь-якому офісу необхідно набагато більше. Розглянемо склад «стартового пакету» без якого не вийде навіть почати працювати.

Підбираючи обчислювальні пристрої, важливо приділяти увагу їх характеристикам: потужності процесора й відеокарти, об’єму оперативної пам’яті й жорсткого диску, комплектації, можливостями взаємодії з периферійними пристроями тощо.

Також доведеться придбати й мережеве обладнання – роутери та комутатори. А при великій кількості обчислювальної техніки доцільно встановити також серверне обладнання, яке дозволить використовувати проксі й файлообмінники, реалізувати оновлення операційної системи та антивіруса та інші значущі для продуктивної роботи опції.

Пристрої для роботи з друкованими документами

До цієї групи обладнання відносять принтери, сканери, копіювальну техніку. Задля економії місця в приміщенні, а також витрат на обслуговування доцільно замінити декілька одиниць однією універсальною – багатофункціональнім пристроєм (БФП).

Обираючи БФП, слід звертати особливу увагу на наступні параметри:

  • роздільну здатність матриці й друку;
  • глибину передачі кольору;
  • швидкість оцифровування;
  • швидкість друку та інші.

Має значення і розмір: компактність апарату стане вагомою перевагою, звісно, не у збиток якості функціонування.

3

Шредер

Без цього пристрою боротьбу із паперовими відходами виграти практично неможливо. Обирати знищувач документів необхідно із урахуванням обсягу макулатури та інших залишків (картону, лазерних дисків, пластикових карток тощо). Також варто звернути увагу на потужність шредера, наявність функції автоподачі, тип подрібнення, допустимий рівень секретності документів, що підлягають знищенню.

Не завадить оснастити офіс обладнанням для проведення нарад, презентацій і конференцій – проекторами, екранами, дошками й фліпчартами.

Оптимізувати комунікативний процес у великих компаніях допоможуть власна автоматизована телефонна станція, пневмопошта та інші подібні вдосконалення. А установам, які працюють із готівкою, знадобляться лічильники банкнот та детектори їхньої справжності.

© 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
Ваш кошик