Realme Book: перший ноутбук на Windows 11

Вихід нової версії Windows 11 ще до офіційної презентації, яка відбулася 24 червня, наробив багато шуму. Найбільш нетерплячі користувачі протестували бета-версію і виявили в ній одразу декілька спірних змін. Але найбільш неприємним сюрпризом стало те, що одинадцята версія здатна встановлюватись не на будь-який електронний пристрій. Багатьом ще не старим модифікаціям просто не вистачає потужності заліза.

Більш того, на презентації корпорація Майкрософт анонсувала наступне: з 1 січня 2023 року користуватися Windows 11 зможуть лише власники переносних пристроїв, обладнаних фронтальною камерою. Дякувати й за те, що для стаціонарних комп’ютерів в цьому аспекті все залишилось без змін.

Подібні інновації стимулювали виробників до нових розробок. І першими, як це часто сьогодні буває, стали китайці. Саме вони днями повідомили про новий ноутбук Realme Book, який зовсім скоро обіцяють офіційно презентувати. І навіть додали до тізеру фото, з якого, правда, мало що можна зрозуміти.

Тим не менш, із достатньо стислого повідомлення можна зробити певні висновки.

По-перше, пристрій буде досить тонким, і, відповідно, легким.

По-друге, його корпус матиме елегантний сріблястий колір.

По-третє, зовнішність портативного комп’ютера, швидше за все, буде нагадувати зовнішність MacBook Air.

Чутки кажуть також про співвідношення сторін 2:3, матрицю з діагоналлю чи то 14, чи то 15,6 дюймів та роздільною здатністю Full HD 1920×1080 пікселів. А ще – про стереодинаміки, два порти USB-C і процесор Intel Core одинадцятого покоління. Але підтвердити ці чутки поки що немає змоги – потрібно чекати на офіційний реліз.

Але головною перевагою перед аналогічними гаджетами, на думку виробників, стане той факт, що технічні характеристики «Ріалмі» зможуть задовільнити потреби Windows 11. Є навіть думка, що Realme Book стане першим портативним пристроєм з Windows 11 «з коробки». Тобто, користувач зможе купити ноутбук, на якому вже встановлена найактуальніша на сьогоднішній день оперативна система.

Цілком можливо, що на презентації нового китайського ноутбука буде представлений також планшет Realme Pad. Але про цей гаджет наразі немає будь-якої інформації, навіть приблизної. Тож залишається лише очікувати на офіційну презентацію новинок. До речi, сучаснi моделi ноутбукiв також представленi на нашому сайтi.

© 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
Ваш кошик