Нові Xerox B210, Xerox B205 і Xerox B215: компактний розмір, технологія Wi-Fi Direct і підтримка мобільного друку

Нові Xerox B210, Xerox B205 і Xerox B215: компактний розмір, технологія Wi-Fi Direct і підтримка мобільного друку

Тепер надійність і висока продуктивність стали доступнішими для невеликих компаній і домашніх офісів, що працюють в умовах економії

Xerox оголосив про запуск принтера Xerox B210, а також БФП Xerox b205 і Xerox B215. Ці доступні моделі дозволяють малим офісам активніше користуватися мобільними технологіями, не жертвуючи якістю зображень, безпекою і зручністю експлуатації. Пристрої підтримують високошвидкісне бездротове підключення, дозволяючи друкувати в будь-який час з будь-якого місця.

b215 right

Завдяки функції Wi-Fi Direct кожна модель з нової лінійки підтримує бездротовий друк без використання роутера. Крім того, до Xerox B210, Xerox B205 і Xerox B215 можна підключатися з мобільних пристроїв на базі платформ Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria і Android. Моделі нової лінійки друкують зі швидкістю 30 сторінок в хвилину і завдяки роздільній здатності до 1200x1200 dpi забезпечують високу якість зображення.

БФП Xerox B215 оснащено 3,5-дюймовим сенсорним екраном, тому керувати новинкою не складніше, ніж смартфоном. Знайомий інтерфейс, схожий по дизайну зі старшими моделями VersaLink і AltaLink, дозволяє користувачеві легко адаптуватися до роботи з пристроєм.

«Малий бізнес і люди, що працюють з дому, очікують від принтерів і БФП того ж, що і більші компанії. Це простота експлуатації, функціональність, продуктивність і можливість друкувати великі обсяги документації,— коментує Террі Антінора, віце-президент і генеральний менеджер підрозділу Workplace Solutions компанії Xerox. -  Наша нова лінійка легких і компактних принтерів дає сегменту СМБ всі ці переваги за доступною ціною".

© 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
Ваш кошик