Компанія Xerox знову увійшла до рейтингу журналу Fortune World's Most Admired Companies

Компанія Xerox знову увійшла до рейтингу журналу Fortune World's Most Admired Companies

Журнал Fortune в черговий раз включив Xerox в список "компаній, гідних захоплення" (World's Most Admired Companies 2020). Особливо високо експерти оцінили Xerox в категоріях людські ресурси, управління та довгострокова інвестиційна вартість.

xerox logo

«Місце в рейтингу Fortune - це визнання старанної роботи і істотного внеску наших співробітників по всьому світу в трансформацію Xerox в компанію, орієнтовану на цифрові технології, — зазначив Джон Вісентін, генеральний директор і віце-голова ради директорів Xerox. - Я ніколи ще так не пишався нашою командою, яка є рушійною силою прогресу Xerox, надаючи клієнтам сучасні технології роботи».

Журнал Fortune спільно з Korn Ferry провів опитування 3750 директорів, керівників вищої ланки та аналітиків, щоб виявити компанії, гідні потрапляння в рейтинг. Враховувалися дев'ять критеріїв, які відносяться до фінансових показників і корпоративної репутації. Результати дослідження Fortune World's Most Admired Companies представлені на сайті Fortune.com і будуть опубліковані в лютневому номері журналу.

© 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
Ваш кошик