Xerox WorkCentre 3225DNI

Новий БФП від Xerox

Xerox оновив лінійку БФП новим апаратом для персональних користувачів і малих офісів, як завжди, дуже надійним, з високою продуктивністю для свого класу і за доступною ціною. Закінчивши виробництво апаратів Xerox WorkCentre 3220, компанія Xerox замінила їх новим багатофункціональним пристроєм Xerox WorkCentre

Xerox-WorkCentre-3225

Монохромний лазерний БФП формату А4 Xerox WorkCentre 3225DNI (Wi-Fi) — це нова модель друкарського пристрою, який здатний вирішувати безліч завдань друку, що стоять перед співробітниками невеликого офісу.

Сучасні можливості інтеграції в офісне середовище, як, наприклад, вбудована опція бездротового друку з будь-яких мобільних пристроїв на базі Android і iOS, вже істотно підвищують ефективність роботи з документами. Але порівняно з попередниками у новинки також оновлений процесор (600 замість 360 МГц), збільшений об'єм стандартної пам'яті до 256 Мб. Дане БФП навчилося працювати з більш щільними матеріалами (до 220 г / м2). Крім того, був модернізований інтерфейс Ethernet (з'явився гігабітний режим і вбудований Wi-Fi). Додамо до цього покращений компактний дизайн (габарити і маса самого апарата зменшилися) і отримуємо оптимальний варіант МФУ для персонального використання або невеликого колективу.

Модель Xerox WorkCentre 3225 пропонується в конфігурації DNI, що означає: «D» — наявність модуля двостороннього друку (дуплексу, duplex), «N» — мережевого адаптера Ethernet, а «I» — бездротового адаптера Wi-Fi.

Як вже згадувалося, МФУ Xerox WorkCentre 3225 отримала новий процесор і збільшений об'єм пам'яті, що дозволяє йому швидко і точно друк з високоякісної передачею тексту і графіки. Продуктивність-28 сторінок A4 в хвилину, а швидкість виведення першої сторінки - від 8,5 секунд при друку і від 10 секунд при копіюванні. Хорошим плюсом моделі є і заявлена максимальна місячна навантаження в 30 000 сторінок, що дозволить власникові пристрою обробляти досить великі обсяги документації.

У верхній частині БФП розташований сканер з реверсивним (скануються обидві сторони) автоподатчиком оригіналів (ADF) на 40 аркушів. Виходить швидше і зручніше, ніж перевертати вручну. До того ж, завдяки можливості автоматичного двостороннього друку (дуплексу), чого не було у старіших моделей, стає доступним копіювання двосторонніх оригіналів у двосторонню копію. Природно, два односторонніх оригіналу також можна скопіювати у вигляді двосторонньої копії. Крім того, кришку сканерного блоку можна зафіксувати над склом на висоті 2,5 см, що дуже зручно при скануванні книг.

Xerox WorkCentre 3225 підтримує гнучке налаштування копіювання, у тому числі масштабування зображення, автоподавление фону, трирівневу регулювання яскравості, добірку копій і розміщення декількох сторінок на одному аркуші. Автоподатчик оригіналів на 40 аркушів економить час при копіюванні і оцифровці багатосторінкових документів. А тести трактів подачі при використанні різних матеріалів (папір різних щільностей, плівки, конверти) показали, що завантажується значна кількість носіїв різного виду, задається друк пронумерованих сторінок і підраховується кількість будь-якого роду неполадок — неподач, застрягання, захоплень кількох носіїв.

Функція сканування в електронну пошту дозволяє відправляти паперові документи одержувачам з передньої панелі пристрою, не підходячи до комп'ютера.

Апарат дозволяє отримати дуже високу якість друку текстових документів, а з ілюстраціями і фотографіями справляється на рівні більшості апаратів подібного класу.

Зовні нова машина не дуже відрізняється від старих моделей і по функціоналу залишається тим же монолітом, який об'єднує друкуючий і скануючий вузли. Він насправді компактніше, а в конструкції корпусу з'явилися деякі додаткові можливості.

загалом, якщо вам потрібно недороге гарне МФУ, то новий апарат Xerox WorkCentre 3225 стане відмінним помічником і в домашніх умовах і на підприємствах малого бізнесу, і в офісах великих організацій. Пристрій Xerox WorkCentre 3225DNI (Wi-Fi) ефективно оптимізує роботу офісу, об'єднуючи різні функції. Роздільна архітектура витратних матеріалів дозволяє замінювати тільки ті модулі, які необхідно, отримуючи максимальну віддачу від кожного картриджа. Простота і зручність використання забезпечують гнучкі можливості для роботи. БФП Xerox WorkCentre 3225DNI в цілому відповідає заявленим характеристикам, і перш за все головним: швидкостям друку і копіювання.

Не забуваємо про можливість друкувати документи прямо з мобільних пристроїв, без установки додаткових драйверів і проводів.

Все це говорить про те, що Xerox знову вдалося здивувати, створивши якісне компактне МФУ з безліччю сучасних примочок за дуже доступною ціною, з чим ми вітаємо як виробників, так і перших володарів Xerox WorkCentre 3225DNI (Wi-Fi).

10

 
  Перегляди: 486
© 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
Ваш кошик