Чотири продукти Konica Minolta удостоєні премії Good Design Award 2019

Чотири продукти Konica Minolta отримали нагороду престижної премії Good Design Award 2019, заснованої японською організацією з просування промислового дизайну (JDP). Серед них – серія кольорових МФУ форматів А3 і А4, спектрофотометр CM-26dG, а також планетарій Konica Minolta Planetaria Tokyo. Нагорода підтверджує унікальність дизайну і оригінальність розробок Konica Minolta.

Експерти організації JDP відзначили дизайн серії кольорових БФП формату А3 Konica Minolta bizhub C360i /Konica Minolta bihub C300i /Konica Minolta bizhub C250i. На думку відбіркової комісії, оновлена лінійка відповідає вдосконаленій дизайн-концепції Konica Minolta INFO-Palette.

Нові пристрої володіють зручними панелями управління з мінімальним набором кнопок – це спрощує використання пристроїв і робить його схожим на використання смартфона або планшета. Високі оцінки журі також отримали акуратне розташування светодиоидной індикації активності пристроїв, секції авторизації користувача та інші невеликі зміни дизайну устрйоств. В цілому, всі моделі серії відрізняються продуманим і зрозумілим дизайном, що робить їх використання простим і зручним.

Також нагороду отримала серія кольорових БФП формату А4 – пристрої Konica Minolta bizhub C4050i/ Konica Minolta bizhub C3350i/ Konica Minolta bizhub C3320i / Konica Minolta bizhub C4000i / Konica Minolta bizhub C3300i. Для запуску лінійки компанія переглянула функціональність попередніх моделей і включила в більш компактні пристрої функції і елементи управління, раніше властиві моделям формату А3. Наприклад, серія формату А4 має таку ж панель управління, як у серії формату А3, але самі пристрої виконані в більш компактному корпусі і тому можуть бути встановлені навіть в невеликих офісах і на робочих столах

Нові кольорові МФУ формату А4 також виконані у фірмовому стилі Konica Minolta INFO-Palette. Лінійка володіє тими ж перевагами, що і версія формату А3: панеллю управління з невеликим числом кнопок, вдосконаленої сумісності з мобільними пристроями, поліпшеним користувальницьким інтерфейсом і універсальним дизайном.

Ще один продукт, відзначений експертами Good Design Award, — спектрофотометр CM-26dG Konica Minolta. Дизайн пристрою розроблений, щоб зменшити навантаження на користувача і максимально підвищити продуктивність за рахунок простоти і зручності використання Пристрій може одночасно вимірювати колір і блиск поверхонь. Вбудована інтегруюча сфера, наявність видошукача і спеціальна похила форма дозволяють проводити вимірювання в недоступних для іншого обладнання місцях: наприклад, між вітровим склом та панеллю приладів автомобіля. Збалансоване розташування центру ваги і особлива форма дозволяють без зусиль утримувати пристрій, що в поєднанні з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом було удостоєно високої оцінки журі.

Також премію отримав Konica Minolta Planetaria Tokyo: планетарій майбутнього дозволяє відвідувачам особисто оцінити живі концерти та інтерактивні шоу з повним зануренням. Нова площадка переосмислює класичний образ планетарію як місця тільки для проектування зоряного неба.

Перший майданчик Planetaria була відкрита в Юракучо, Токіо. Однак такі планетарії можуть бути відкриті і в невеликих міських поселеннях.

Про премію Good Design Award
Good Design Award – унікальна програма оцінки та заохочення японської організації з просування промислового дизайну (Japan Institute of Design Promotion, JDP). Вже більше 60 років премія Good Design Award відзначає видатні сучасні дизайнерські рішення, які сприяють процвітанню, індустріальному і соціальному розвитку суспільства. Система оцінки Good Design Selection System більш відома в світі як система G Mark.

З усіх переможців Good Design Award відбираються Good Design Best 100 продуктів, з яких журі обирає переможців Good Design Gold Award, фіналістів (кандидатів на Grand Award) і лауреатів Good Focus Award. Переможець Good Design Grand Award вибирається з числа кандидатів на Grand Award і переможців року в номінації Good Design Award.

© 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
Ваш кошик