Bizhub 185 Konica Minolta - новий чорно-білий бфп для повсякденної роботи

Новий Konica Minolta bizhub 185 призначений для повсякденної офісної роботи – копіювання, сканування і друку чорно-білих документів до А3 формату. Міцна, надійна конструкція компактний дизайн роблять bizhub 185 ідеальним офісним пристроєм для невеликих підприємств і малих робочих груп.

Завдяки інтуїтивно зрозумілій панелі управління і ЖК-дисплею із заднім підсвічуванням екрану навіть недосвідчені користувачі можуть негайно досягти бажаних результатів, щоб сконцентруватися на більш важливих завданнях. Індикатори статусу і помилок надають користувачеві ясну картину про стан апарату і його готовність до роботи. Екологічна складова і компоненти з тривалим терміном служби сприяють зниженню експлуатаційних витрат і не надають шкідливого впливу на навколишнє середовище. Konica Minolta bizhub 185 є також ідеальним інструментом для товарних складів та інших відділів логістики, де потрібні оперативна друк і копіювання таких основних чорно-білих документів, як рахунки-фактури, накладні і прайс-листи, а також сканування технічної документації.

Об'єднує функції друку, копіювання і сканування гнучкий bizhub 185 легко підійде до будь-якого офісного або робочого простору. Він працює з папером різних форматів і щільності. Сканування, виконуване з програми, сумісної з TWAIN, дозволяє користувачам легко оцифровувати документи, які можна потім в будь-який час знайти і роздрукувати на папері. Комбінація різних функцій в одному апараті означає, що користувачеві не потрібно буде звертатися до інших пристроїв. Іншою ключовою перевагою bizhub 185 є висока якість друку зі зменшеним впливом на навколишнє середовище. Досягається це шляхом використання полімеризованого тонера Simitri HD, при закріпленні якого виділяється приблизно на 40% менше вуглекислого газу, ніж при використанні звичайного тонера. У той же час полімеризований тонер не залишає брудних плям, а відбитки виходять виключно чіткими і ясними.

І нарешті, bizhub 185 має спеціальну функцію, яка після закінчення певного періоду простою включає режим низького енергоспоживання. Вироби ENERGY STAR, до яких відноситься це БФП, більш раціонально використовують електроенергію, знижують витрати на комунальні послуги і сприяють охороні навколишнього середовища.

© 1995-2024. Інтернет магазин "КАДР". Всі права захищено.
Ваш кошик